Jeandro Tromp in selectie World Series

| 17-05-2017

Het Zwolse honkbaltalent Jeandro Tromp is door de honkbalbond opgeroepen voor het Nederlands jeugdteam voor spelers onder 16 jaar. Deze ploeg won begin april de Europese titel en mag zodoende in augustus meedoen aan de World Series in het Amerikaanse Lafayette. Om zijn droom waar te maken is Tromp op zoek naar sponsors of donateurs.

Tromp begon op 5-jarige leeftijd bij de Zwolse honkbal- en softbalvereniging Blue Hawks. In 2012 werd hij geselecteerd voor de Baseball Academy Midden Nederland en vanuit daar speelde Tromp zich in de kijker voor de nationale jeugdploegen. Zo nam hij dit jaar met het Nederlands team deel aan het MLB European Academies Spring Tournament in Barcelona en werd hij recentelijk toegelaten tot de exclusieve CTO-opleiding in Amsterdam. Deze opleiding bereidt talentvolle spelers voor op een profcarrière in het honkbal. Na het winnen van de Europese titel met Nederland U16 staat in augustus het volgende hoogtepunt op het programma. Tromp doet met zijn teamgenoten mee aan de World Series in de Verenigde Staten.

Om deze reis en het verblijf te bekostigen, zoekt Tromp samen met zijn ploeggenoten naar sponsors en donateurs. Doneren kan via Talentboek, waar alle spelers gezamenlijk geld inzamelen. Ook is het mogelijk om als sponsor of donateur contact op te nemen met Tromp zelf. Dit kan door te mailen naar infono@spmbluehawks.nl.

Blue Hawks, Honkbal, Jeandro Tromp

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws