Jane Lasonder winnares Yelloo Sportfoto

| 09-11-2012

Jane Lasonder is de winnares van de ‘Yelloo Sportfoto van de Maand’ oktober. Zij maakte haar winnende foto op de trouwdag van de Zwollenaren Hans Lindeboom en Riëtte Kremer. Aangezien Hans en Riëtte fanatiek hardlopen werd er op de heuglijke dag op de atletiekbaan van PEC 1910 een sportieve foto van het bruidspaar gemaakt.

In het regionale hardloopcircuit is met name Hans Lindeboom een bekende atleet. Hij komt uit voor de Zwolse BB-lopers en heeft al een aardig rijtje overwinningen op zijn naam staan. Hans heeft inmiddels ook al laten weten zeer blij te zijn met het feit dat de foto van Jane Lasonder is verkozen tot Yelloo Sportfoto van de Maand oktober. De door Jane ingestuurde foto wordt door Yelloo beloond met een uitvergroting op doek, mooi gespannen in een steigerframe. Waar de foto precies komt te hangen is nog niet helemaal duidelijk, want hardloopvereniging BB-lopers beschikt immers niet over een eigen accommodatie.

Heb jij onlangs ook een mooie foto gemaakt van een sportieve activiteit in Zwolle (of omgeving)? Aarzel dan niet om deze in te sturen! Wie weet wordt jouw bijdrage dan wel als winnaar van de maand november gekozen. Dus ga snel naar ‘Yelloo Sportfoto van de Maand’ en stuur jouw foto in. Veel succes!

Atletiek, PEC 1910, BB-lopers, Hans Lindeboom, Prijsvragen, Yelloo Sportfoto van de Maand

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws