Jan Verheijen nieuwe trainer Zwolsche Boys

| 11-02-2016

Zwolsche Boys heeft in Jan Verheijen een nieuwe trainer voor het volgende seizoen gevonden. Hij wordt daarmee opvolger van Hans Tuin, die onlangs zijn trainerspenioen aankondigde. Verheijen tekent een contract voor één seizoen, met een optie voor nog eens twee extra seizoenen. “Van beide kanten is de intentie uitgesproken om over een langere termijn samen te werken”, zo luidt het bericht van de club.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Jan Verheijen voldoet aan het profiel van de club, zo laat de vierdeklasser weten. “Zo was van belang dat de nieuwe trainer de intentie heeft om voor langere termijn aan de club verbonden te blijven en binding heeft met Zwolle. Ook zijn ongekende passie voor voetbal, zijn sociale vaardigheden en de kwaliteit om spelers beter te maken, zorgen ervoor dat Verheijen de ideale kandidaat is om ons eerste elftal onder zijn hoede te nemen.” Ook de spelersgroep ontving het nieuws enthousiast. “En ook dat is belangrijk”, aldus de club, waarvan het vlaggenschip momenteel op een vijfde plaats staat in de vierde klasse C.

Met Jan Verheijen contracteert Zwolsche Boys een ware voetbalnomade. Eerder zwaaide hij al de scepter bij ZAC, Babberich, Hatto Heim en Dieze West. Dit seizoen heeft hij zondag tweedeklasser Turkse Kracht onder zijn hoede en tevens het eerste elftal van SVO Voetbal Vrouwen Zwolle. Als speler was Verheijen onder andere actief voor Feyenoord, AZ en PEC Zwolle.

Voetbal, Zwolsche Boys, Jan Verheijen, Vierde klasse C

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws