Jan van de Kolk vervangt Dijkstra bij VSW

| 26-01-2018

Jan van de Kolk is met ingang van het voetbalseizoen 2018-2019 hoofdtrainer van vierdeklasser VSW. De huidige koploper in de vierde klasse C neemt daarmee afscheid van Patrick Dijkstra, die de club na één seizoen gaat verlaten. “De trainerswissel komt voor velen misschien als een verrassing”, meldt Rob van Tilburg, voorzitter van VSW.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Het is hoogst opmerkelijk dat VSW afscheid neemt van haar huidige hoofdtrainer. Onder leiding van Patrick Dijkstra groeide VSW uit tot een topploeg in 4C, want na elf wedstrijden zijn de Zwollenaren lijstaanvoerder. Toch is besloten om na dit seizoen uit elkaar te gaan. “Tijdens de winterstop is ervoor gekozen om na dit seizoen niet verder te gaan. Dit door een verschil van technisch inzicht. De gesprekken zijn in goede sfeer verlopen en wij hopen dan ook dat dit seizoen een goed vervolg krijgt”, laat Van Tilburg weten.

Jan van de Kolk is de opvolger van Dijkstra en hij begint daarmee aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. “Jan heeft de laatste jaren veel ervaring opgedaan bij andere elftallen. Hij heeft er gigantisch veel zin in om het succes van VSW een vervolg te geven”, aldus Van Tilburg. VSW hervat aankomende zaterdag de competitie met een thuiswedstrijd tegen CSV ‘28.

Voetbal, VSW, Vierde klasse C, Patrick Dijkstra, Jan van der Kolk

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws