Jan Quispel tekent contract bij PEC Zwolle

| 07-06-2019

PEC Zwolle heeft Jan Quispel gecontracteerd. De 17-jarige middenvelder, die de afgelopen jaargang al meetrainde bij PEC Zwolle Onder 17 en later bij Jong PEC Zwolle, tekent een contract voor één seizoen, met een optie voor nog eens twee jaar. “Ik heb PEC Zwolle leren kennen als een fijne club”, reageert de nieuweling.

© PEC Zwolle Media

Quispel krijgt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen de kans om mee te trainen met de eerste selectie. “Ik denk dat ik hier de beste kans heb om de stap naar het betaald voetbal te zetten. Ook heb ik een duidelijk doel voor ogen om aan te werken. Dit seizoen wil ik namelijk zoveel mogelijk ervaring opdoen, mezelf uitdagen en kijken waar mijn plafond ligt”, stelt de middenvelder, die het afgelopen seizoen een positieve indruk maakte op de leiding van de club.

“Jan is een talentvolle speler, die ons afgelopen seizoen positief heeft verrast”, weet technisch directeur Gerard Nijkamp. “Hij beschikt, naast zijn voetballende kwaliteiten, over een goed overzicht en stopt ontzettend veel power in zijn spel. Meerdere clubs hadden interesse in hem, maar Jan heeft ervoor gekozen om in Zwolle te blijven. Hier krijgt hij de kans om in de voorbereiding mee te trainen met de eerste selectie. Dan zal ook bepaald worden in welk team hij komend seizoen gaat spelen.”

Voetbal, Gerard Nijkamp, PEC Zwolle, Jan Quispel

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws