Jacco Eltingh op De Pelikaan in Sportweek

| 06-04-2011

Oud-tennistopper Jacco Eltingh verzorgt dinsdag 19 april van 9.30 tot 11.00 uur een tennisclinic voor leden van de Ronald McDonald Business Breakfastclub. Deze clinic geeft Eltingh bij ZTC De Pelikaan en maakt deel uit van het sportprogramma dat de Stichting Samenwerkende Sportclubs De Pelikaan heeft samengesteld met verschillende Zwolse organisaties in het kader van de Nationale Sportweek.

Tijdens de Nationale Sportweek, van zaterdag 16 april tot en met zaterdag 23 april, organiseert Stichting Samenwerkende Sportclubs De Pelikaan in samenwerking met de Grasweek Zwolle en sportverenigingen op sportpark De Marslanden dagelijks sportieve terugkomdagen voor studenten. Zo staan er clinics ultimate frisbee, lacrosse, beachvolleybal, rugby en cricket op het programma. Inschrijven hiervoor is vanaf heden mogelijk via de website www.buitengewoonsporteninzwolle.nl.

Verder verricht Olga Commandeur, bekend van het dagelijkse televisieprogramma Nederland in Beweging, op woensdag 20 april om 13.00 uur de opening van de Senioren Sport- en Beweegdag op sportpark De Pelikaan. De voormalig olympisch atlete (Los Angeles 1984) doet dat middels het verzorgen van een warming-up. Op de sportdag, die onderdeel uitmaakt van Fit for Life Nederland (initiatief van onder meer NOC*NSF en het NISB), kunnen Zwolse senioren kennis maken met het grote aanbod aan sporten.

Tot slot worden er in samenwerking met SportService Zwolle op dinsdagochtend 26 april sportactiviteiten georganiseerd voor ruim driehonderd leerlingen van basisscholen uit de wijken rondom sportpark De Pelikaan. Zij zullen onder begeleiding van de verenigingen en studenten kennismaken met korfbal, voetbal, hockey, tennis, paardrijden, beachvolleybal, beachsoccer, taekwondo en handbal.

SportService Zwolle, Tennis, Sportpark De Pelikaan, Ronald McDonald Huis, Jacco Eltingh, ZTC De Pelikaan, Nationale Sportweek, Olga Commandeur

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws