Internationals geven clinic rolstoelbasketbal

| 3 Maanden geleden.

De internationals Jitske Visser en Xena Wimmenhove geven op dinsdag 28 mei een clinic rolstoelbasketbal. De clinic heeft plaats in één van de sportzalen van het Deltion College en wordt gehouden in samenwerking met Stichting Basketball Experience NL (BEN), SportService Zwolle, Iedereen Actief en basketbalvereniging Be Quick ’28.

Visser en Wimmenhove maken al een tijdje deel uit van de nationale ploeg en komen naar Zwolle voor iedereen die rolstoelbasketbal een keer wil ervaren. De clinic wordt georganiseerd vanuit het programma ‘Iedereen Actief Ontdek en doe mee’ van SportService Zwolle. “Het is fantastisch dat de dames een clinic komen verzorgen, dat geeft de rolstoelbasketballers van Be Quick ’28 weer een extra boost. Ook mensen die, bijvoorbeeld vanwege een blessure, niet meer staand kunnen basketballen nodigen we van harte uit. Heb je affiniteit met basketbal? Dan moet je zeker mee komen doen”, vertelt Loes Boetes, regiocoördinator aangepast sporten bij SportService Zwolle.

Belangstellende dienen zich vooraf wel aan te melden en dat kan via de agenda op www.sportservicezwolle.nl. Deelname aan de clinic is gratis en voor vragen kun je via de mail contact opnemen met Roos Hudepohl van BEN: roosno@spmbasketballexperience.nl.

Rolstoelbasketbal, Jitske Visser, Be Quick '28 Basketbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws