Inschrijving Zwolse Zwem4Daagse geopend

| 11-06-2019

De inschrijving voor de jaarlijkse Zwem4Daagse in het Openluchtbad Zwolle is begonnen. Dit jaar staat er van 24 tot en met 28 juni een extra feestelijke editie op het programma, want het evenement viert haar 50-jarig bestaan. Ook niet-leden van het zwembad zijn van harte welkom om mee te doen.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In de week van de Zwem4Daagse zwemmen deelnemers tenminste vier van de vijf avonden een afstand van 500 meter (10 baantjes). Als een deelnemer alleen een A-diploma heeft, volstaat 250 meter per dag. De start is tussen 16.00 en 18.30 uur en wie aan het einde tenminste vier dagen heeft gezwommen, krijgt een medaille en een aardigheidje. Inschrijven kan via een speciale site. Leden van het Openluchtbad, Swol 1894 en ZV 44 betalen 4 euro per persoon, niet-leden 7 euro. Schrijf je tijdens de Zwem4Daagse zelf in, dan komt er in beide gevallen een euro bovenop.

Hele week activiteiten
Tijdens de Zwem4Daagse is er van alles te doen in het Openluchtbad. Zo kun je op maandag meedoen met een demo van duikvereniging De Tuimelaar en dinsdag treedt het Shantykoor De Iselanders op. Op dinsdag- en donderdagavond kun je meedoen met een open Pilates-les van Pilates Zwolle. Trekzakclub Goed Folk laat zich horen op woensdag en donderdag. En op vrijdag sluit DJ Henri Geerlings de week vrolijk af. Voor het gehele programma kun je terecht op www.openluchtbadzwolle.nl.

Zwemmen, Zwem4Daagse, Openluchtzwembad

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws