Inschrijving Zwolse Voetbaldagen nog open

| 07-06-2018

De inschrijving voor de traditionele Zwolse Voetbaldagen bij SVI is nog altijd geopend. Volgens de organisatie heeft een groot aantal kinderen zich al opgegeven, maar er is nog plek voor meer deelnemers. De Voetbaldagen worden opnieuw gehouden op sportpark De Siggels en vinden plaats op maandag 27, dinsdag 28 en woensdag 29 augustus.

De deelnemers krijgen onder leiding van ervaren trainers drie dagen lang allerlei leuke voetbalactiviteiten voorgeschoteld. Iedere ochtend staan er uitdagende techniektrainingen op het programma, met snel voetenwerk, balbehandeling en nieuwe skills. 's Middags zijn er leuke, uitdagende voetbalactiviteiten als voetgolf, powershooting, latje trappen, boarding voetbal en de Champions League. “Alle techniektrainingen en voetbalactiviteiten zijn gericht op plezier en de ontwikkeling van de voetballers”, meldt de organisatie.

De Zwolse Voetbaldagen zijn voor voetballiefhebbers uit de leeftijdscategorieën O7 tot en met O13, jongens en meisjes van alle verenigingen zijn welkom. De indelingen worden gemaakt op basis van leeftijd en niveau en de kosten voor deze driedaagse bedragen 94,50 euro. Daarvoor krijgen de voetballers, naast de eerdergenoemde activiteiten en lunch, een fraai tenue met eigen naam en er worden een certificaat en een bal uitgereikt. Inschrijven? Ga dan naar www.skillszwolle.nl.

Voetbal, SVI, Sportpark De Siggels, Zwolse Voetbaldagen

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws