Inschrijving KLM Urban Trail Zwolle geopend

| 05-02-2019

De inschrijving voor de derde editie van de KLM Urban Trail Zwolle is geopend. Op zondag 19 mei krijgen de deelnemers een vernieuwd parcours voorgeschoteld, waardoor het mogelijk is om liefst tweeduizend hardlopers toe te laten. Ook is het dit jaar mogelijk om het parcours wandelend af te leggen.

© Jan Burgman Fotografie

De organisatie van het evenement verwacht opnieuw een bijzondere editie. De deelnemers gaan wandelend of hardlopend de stad verkennen en wat dat betreft zijn de eerste twee locaties al bekend: de Grote Kerk en het evenementenschip de Ooster-Schelde. “De Ooster-Schelde was vorig jaar één van de leukste locaties op de route en het is fantastisch dat de historische stoomboot ook dit jaar weer onderdeel uitmaakt van de KLM Urban Trail. De komende weken worden stap voor stap meer locaties bekendgemaakt”, meldt Michelle Mencke, projectmanager van de KLM Urban Trail Zwolle.

Deelnemers krijgen de mogelijkheid om bij inschrijving te kiezen tussen hardlopen en wandelen. Op de dag zelf is het mogelijk om bij de splitsing op het parcours te kiezen voor 5 of 10 kilometer. “De mogelijkheid om te wandelen, maakt het toegankelijker voor een nieuwe doelgroep om op ontdekkingsreis te gaan door Zwolle”, laat Mencke weten. De inschrijving voor het evenement is inmiddels open en aanmelden is mogelijk via www.klmurbantrailzwolle.nl. In verband met de populariteit van het evenement wordt aangeraden om snel in te schrijven.

Hardlopen, Zwolle Urban Trail

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws