Inlooptraining Voetbal Vrouwen Zwolle

| 20-06-2014

Voetbal Vrouwen Zwolle (VVZ) houdt op donderdag 26 juni een inlooptraining voor meisjes geboren tussen 2002 en 2005. Op de velden van sportpark Jo van Marle zijn geïnteresseerden welkom om een keer mee te trainen. “Op dit moment zijn er ongeveer 150 dames bij ons actief. We willen graag doorgroeien naar 200.”

VVZ is een samenwerkingsverband tussen de voetbalverenigingen ZAC en Zwolsche Boys. Met ingang van het seizoen 2014-2015 gaat de samenwerking echt van start en hopen de clubs dat hun damesafdeling gaat groeien. “Het dames- en meisjesvoetbal is de laatste jaren enorm aan het groeien. Voor ZAC en Zwolsche Boys reden om de krachten te bundelen. We hopen door te groeien.” Voor speelsters binnen het initiatief is er een divers aanbod. Naast de seniorenteams heeft VVZ in elke leeftijdscategorie één of meerdere meidenteams. Daarnaast kunnen meisjes er ook voor kiezen om in een jongensteam te gaan voetballen. “Zo zijn er diverse gemengde jeugdteams.”

Om het aantal voetballende dames en meisjes een impuls te geven organiseert VVZ op 26 juni een inlooptraining. Meisjes, geboren tussen 2002 en 2005, kunnen op sportpark Jo van Marle terecht om een keer mee te trainen. De training begint om 18.30 uur. “Neem je vriendinnen mee en ontdek waarom meisjesvoetbal zo populair is”, aldus de Zwolse clubs. En dat alles onder het motto van VVZ: Met een brede lach het veld op en af.

Voetbal, ZAC, Zwolsche Boys, Sportpark Jo van Marle, Vrouwen Voetbal Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws