Indoor Tractor Pulling in de IJsselhallen

| 17-12-2010

De opening van het tractor pulling seizoen zal ook in 2011 in Zwolle plaatsvinden. Op zaterdag 22 januari beleeft het nieuwe seizoen haar aftrap met de Salland Olie Indoor Tractor Pulling in de IJsselhallen. Duizenden toeschouwers uit binnen- en buitenland kunnen genieten van een enerverende wedstrijd die spannend blijft tot de laatste pull. De kaartverkoop voor deze indoorwedstrijd is inmiddels in volle gang.

© Pedro Sluiter - PhotoPress Images

In de IJsselhallen beleeft men de sport op zijn best. De tribunes staan direct opgesteld naast de baan, waardoor het publiek slechts meters verwijderd is van de krachtpatsers die voorbij komen razen. Tractoren, voorzien van krachtige turbinemotoren uit bijvoorbeeld helikopters en zelfs uit treinen, maar ook Griffonmotoren uit bommenwerpers gebruikt in de Tweede Wereldoorlog, zullen op de baan verschijnen. Machines tot 8.000 pk komen aan de start en laten de hal werkelijk op haar grondvesten schudden.

Aanvang van de sessies is om 11.00 uur en om 18.00 uur. Mensen die verzekerd willen zijn van een kaartje doen er goed aan om deze tijdig te kopen, want de avondsessie is al jaren achtereen uitverkocht. Kijk voor meer informatie over het evenement en voor het bestellen van kaarten op www.indoortractorpulling.nl.

IJsselhallen, Autosport, Tractor Pulling

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws