‘Indoor tennistoernooi voorziet in behoefte’

| 28-01-2014

Tennissend Zwolle kan in maart deelnemen aan het eerste Indoor Open 40+ Swollenaeren Dubbeltoernooi. Ger van der Veen, eigenaar van Tennisopleiding & Events MTT, en Tino Vlierhuis van Racketcentrum Ramele hebben de handen ineen geslagen om het toernooi te organiseren. “Het toernooi wordt gehouden om vooral de tennissende Zwollenaren met elkaar in contact te brengen”, zegt Van der Veen.

De organisatoren zochten naar een ludieke en herkenbare naam voor een jaarlijks terugkerend tennisevenement en kwamen tot de naam ‘Swollenaer’. “Wij hebben gemerkt dat er bij 40-plussers veel behoefte is aan het spelen van indoortoernooien. Ons toernooi heeft niet alleen een prestatief karakter, maar moet nog meer een recreatief karakter kennen”, vertelt één van de organisatoren. Het dubbeltoernooi wordt gehouden in Racketcentrum Ramele in Raalte en vindt plaats op woensdag 12 maart vanaf 10.00 uur.

“Er kan worden ingeschreven met dubbelpartner voor de heren- of damesdubbel in de categorieën 9 tot en met 5. We spelen zoveel mogelijk in poules, zodat elk koppel een aantal wedstrijd kan spelen. Die wedstrijden worden op tijd gespeeld, waarbij de games worden doorgeteld”, legt Van der Veen uit. Inschrijven voor het evenement is mogelijk tot 6 maart en kan via www.toernooi.nl of door een mail te sturen met je naam, dubbelpartner, categorie en speelsterkte naar infono@spmtennisopleidingmtt.nl.

Tennis, Ger van der Veen

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws