Indeling: SVI naar Noord, derby op zondag

| 15-07-2019

De KNVB heeft maandag de indelingen voor de nieuwe competities bekend gemaakt en daaruit blijkt dat SVI uitkomt in het district Noord. De promovendus krijgt in 1E te maken met ploegen als Balk, Leeuwarder Zwaluwen en d’ Olde Veste ‘54. Op zondag treffen stadgenoten SV Zwolle en Ulu Spor elkaar.

© Wouter Foppen

SVI promoveerde afgelopen seizoen voor het eerst in de clubhistorie naar de eerste klasse en krijgt daarin te maken met veelal onbekende clubs. In 2H is dat een ander verhaal, want daarin treffen drie Zwolse clubs elkaar: Be Quick ‘28, ZAC en WVF. De derde klasse C is een stuk minder Zwols gekleurd dan de afgelopen seizoenen, aangezien alleen HTC en Zwolsche Boys in die competitie spelen. De vierde klasse D kent met CSV ‘28, Dieze West, VSW en Wijthmen vier Zwolse clubs.

De volledige indelingen zijn te vinden op www.voetbal.nl. In een eerder stadium werd al bekend gemaakt dat Berkum wederom uitkomt in de hoofdklasse B.

VV Berkum, Voetbal, Be Quick ’28, ZAC, SVI, WVF, Zwolsche Boys, CSV ‘28, SV Zwolle, HTC, VSW, Wijthmen, Ulu Spor, Dieze West

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws