Indeling beker: CSV ‘28 speelt tegen VSW

| 28-07-2019

De loting voor de districtsbeker Oost heeft maar weinig Zwolse clubs aan elkaar gekoppeld. De vierdeklassers CSV '28 en VSW treffen elkaar wel en dat geldt ook voor SVI en ZAC. De overige clubs spelen louter tegen ploegen van buiten de gemeentegrens.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In een eerder stadium werden de eerste- en tweedeklassers al aan elkaar gekoppeld en daaruit bleek dat SVI en ZAC het tegen elkaar op gaan nemen. Heino en Schalkhaar maken die poule compleet. Tweedeklasser Be Quick '28 speelt vanaf begin september wedstrijden tegen Dalfsen, Dedemsvaart en KHC, terwijl WVF een groep met ASV Dronten, DESZ en DOS Kampen moet zien te overleven.

De KNVB maakte zondag ook de overige indelingen bekend en er kwam nog een Zwolse derby uit de koker. CSV '28 treft VSW en die ploegen spelen verder nog tegen Mariënberg en Olympia '28. Kersvers derdeklasser HTC treft 's Heerenbroek, OZC en SCD '83 en Zwolsche Boys kruist de degens met Lemele, Nieuwleusen en Wilsum. Vierdeklasser Dieze West gaat spelen tegen Oene, Otterlo en WZC Wapenveld en competitiegenoot Wijthmen krijgt te maken met Achilles '12, DES en De Zweef. De zondagclubs ontlopen elkaar voorlopig ook. SV Zwolle completeert een poule met Epe, OVC '21 en USV, terwijl Ulu Spor de strijd aangaat met DSVD, Vaassen en WWNA

De speelschema's voor de beker worden op een later moment bekend gemaakt. De eerste wedstrijden zijn op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september.

Voetbal, Be Quick ’28, ZAC, SVI, WVF, Zwolsche Boys, CSV ‘28, SV Zwolle, HTC, VSW, Wijthmen, Ulu Spor, Dieze West

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws