IJsselhallen Zwolle vloert koploper All Stars

| 08-03-2018

IJsselhallen Zwolle heeft deze week in de WRZV-zaalcompetities voor een daverende verrassing gezorgd. De tweedeklasser speelde tegen de foutloze koploper All Stars en doorbrak de ongeslagen status door met 5-2 te winnen. All Stars heeft echter nog altijd een voorsprong van elf punten op Macs Moves, dat met 9-4 wist te winnen van PionPlus.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In diezelfde competitie noteerde Wilco's Ultimate Team een ruime overwinning op FC Pitt (14-1), terwijl Flexible+ en The Black Ties een bijzonder doelpuntrijk duel afleverden. Flexible+ won met 8-7 en Campingteam 3 boekte een 6-2 zege op Salverda Bouw 2. In de hoofdklasse B stond het duel tussen New York Pizza en Europanel op het programma. Na rust liep Europanel uit naar een ruime 4-1 voorsprong, maar dat was niet voldoende om met een overwinning aan de haal te gaan. New York Pizza kwam via Jeffrey de Nooijer langszij en in de slotfase trok die ploeg alsnog aan het langste eind: 5-6.

In de hoofdklasse A stond alleen de wedstrijd tussen Kletsen & Proeven en HubTo op het programma. Een leuk en aantrekkelijk duel eindigde in een 3-3 gelijkspel. In de tweede klasse A was FC Blikkie met 12-1 te sterk voor De Haan Caravans en verloor TGL Football met 3-7 van Mooie Mannen Brigade. Café De Hetebrij wist met 8-4 te winnen van Motivo, terwijl De Bever Boys met 5-2 won van Absens Carens 2. In de eerste klasse B blijft de zegereeks van Marrakech voortduren. De lijstaanvoerder wist ditmaal ook ZWB gemakkelijk op zij te zetten, want er werd met 14-5 gewonnen. In de eerste klasse D deed Aqua Comfort Zwartewaterland goede zaken in de strijd om de titel. Concurrent KGK Klusgeklaard werd met 6-2 over de knie gelegd.

Voetbal, WRZV-hallen, Zaalvoetbal, WRZV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws