HTC en PBSZ ongeslagen in Scheveningen

| 18-06-2017

De strandvoetballers van HTC en Pelikaan Beach Soccer Zwolle (PBSZ) hebben zondag de speelronde in Scheveningen zonder nederlaag afgesloten. PBSZ won van BSU/La Bastille en koploper BS Rotterdam, terwijl HTC duidelijk te sterk was voor Volwerk en Zeeland. Zodoende zijn beide Zwolse ploegen nog altijd in de race voor de Nederlandse titel.

PBSZ speelde op het strand van Scheveningen allereerst tegen BSU/La Bastille. De Zwolse formatie werkte een doelpuntrijk duel af en won uiteindelijk met 8-5. De Zwolse goals kwamen op naam van Melvin Velthuis (twee), Jason Huisman (twee), Jordi Lemmens en Anne Nijland, terwijl de tegenstander ook nog tweemaal in eigen doel schoot. In de tweede en tevens laatste wedstrijd van de dag nam PBSZ het op tegen koploper Rotterdam en ook die pot werd winnend afgesloten. Door goals van Roy Supèr (drie), Marco ten Klooster, Anne Nijland en Jordi Lemmens werd het 6-2. PBSZ is zodoende nog altijd in de race voor een plaats in de kampioenspoule.

Ook de vrouwen van HTC Beachsoccer namen in Scheveningen een voorschot op de finaleronde. Na de twee belangrijke overwinningen van vorige week werden nu Volwerk en Zeeland verslagen. Eerstgenoemde ging met 5-0 over de knie en daarna werd Zeeland op een 7-2 nederlaag getrakteerd. Daarmee is HTC nog altijd zonder puntenverlies.

Voetbal, HTC, Beachsoccer, Pelikaan Beach Soccer Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws