Hoog bezoek voor ZBC in badmintonweek

| 12-09-2013

Clemens Wortel, voorzitter Badminton Nederland, brengt woensdag 18 september een bezoek aan de Zwolsche Badminton Club (ZBC). Wortel komt op uitnodiging van ZBC-voorzitter Hans Jeursen, die weinig tijd nodig had om de bondsvoorzitter te overtuigen. “Wij zijn de grootste, oudste en gezelligste club van Zwolle”, schreef Jeursen. “We hebben de mooiste hal en de allermooiste sfeer. Je moet gewoon eens komen kijken.” Wortel zegde vervolgens direct toe te komen.

© Paul Memelink

Naast ZBC nemen ook BC De Zwollenaar, BC SVI, 
BC Sla Maar Raak, BC Westenholte en BC Hanze ’83 deel aan de nationale ‘Week van het Badminton’. De Zwolse clubs geven iedereen tijdens deze week de gelegenheid gratis mee te spelen. ZBC houdt op 18 en 19 september speciale activiteiten in het kader van de badmintonweek. Op woensdag 18 september mag iedereen die dat wil gratis en onder begeleiding spelen in de ZBC-hal aan de Ossenkamp 5. Leenrackets zijn beschikbaar en vrijblijvendheid is troef. De spelers van het eerste team geven bovendien een demonstratie. Daarnaast dagen zij iedereen uit een potje te spelen.

Op donderdag 19 september is er bij ZBC een uitdagend programma voor de jeugd. Iedereen onder de 18 jaar mag naar het Bewegingshuis in Stadshagen komen om kennis te maken met de sport. De ervaren trainers van de club staan klaar om de jeugd de fijne kneepjes bij te brengen. Kijk voor meer info op www.badminton-zwolle.nl.

Badminton, ZBC

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws