Hoofdklasser KPS Steigerbouw kampioen

| 08-06-2018

KPS Steigerbouw is afgelopen week in de WRZV-zaalcompetities kampioen geworden van de hoofdklasse B. De hoofdklasser won met 5-3 van Europanel en daarmee was de titel een feit. In de hoofdklasse A is de strijd nog niet gestreden, al heeft Gebroeders Postma na deze week wel de beste papieren.

KPS was dit seizoen debutant in de hoofdklasse en deed direct mee om het kampioenschap. FC Hummel was de naaste concurrent en die ploeg werd afgelopen week definitief afgeschud. KPS won zelf met 5-3 van Europanel en daardoor kon het de titel vieren. Coach Ricard Vissscher was opgelucht na weer een titel. “Ja, het zijn allemaal toppers op het werk en naar het nu blijkt ook in de zaal. Een mooi seizoen, met als beloning de titel. Mooier kunnen we het seizoen niet afsluiten.” Jan Groen legde door een 4-2 zege op Poppe Advocatuur beslag op de tweede periode in de eerste klasse en mag zich zodoende ook melden op de kampioensavond.

De titelstrijd in de maandag hoofdklasse is nog altijd niet beslist, maar Gebroeders Postma deelde wel een ferme tik uit. De ploeg nam het op tegen directe concurrent Tabonon en kwam al snel met 4-0 voor. Tabonon kwam vervolgens terug tot 4-2 en in de slotfase lukte het Tabonon zelfs nog om er een gelijkspel uit te halen. Gebroeders Postma heeft nu op de slotdag aan een punt genoeg om het kampioenschap over de streep te trekken.

Voetbal, WRZV-hallen, Zaalvoetbal, WRZV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws