‘Holiday on Ice’ sprankelt in IJsselhallen

| 05-01-2012

Passie daar draait het om in Tropicana - ‘The Passion Tour’, de sprankelende show van Holiday on Ice die van 4 tot en met 8 januari is te zien in de IJsselhallen in Zwolle. Tropicana vertelt het verhaal van de liefde nu én in de tijd van vetkuiven en hoela hoeps. Ook knalt de passie van het ijs tijdens het optreden van Michael Boogerd en Darya Nucci. En als extra’tje voor het Zwolse publiek treden de Medini Brothers op. Deze schaatsende broers uit Italië brengen spectaculaire stunts en circusacts op het ijs!

Vorig jaar won voormalig profwielrenner Michael Boogerd met schaatspartner Darya Nucci het populaire televisieprogramma Sterren Dansen op het IJs en verdiende daarmee een plekje in Tropicana. Tijdens de televisieshow spatte de passie al van het ijs en zij wonnen de finale met volle overtuiging. In Tropicana laten Michael en Darya wederom de vonken van het ijs spatten. Ze schaatsen op hun finalekür van Sterren Dansen op het IJs: ‘My heart will go on’ van Celine Dion en op ‘Work the room’, een nieuw nummer van muzieklegende Barry Manilow.

De Medini Brothers Roberto en Enrico komen uit een circusfamilie en zitten al 22 jaar in het vak. Ze zijn al veertien jaar nauw betrokken bij Holiday on Ice en hebben in talloze shows gespeeld waaronder Pinokkio on Ice, Broadway, Exotica en Celebration. Hun geweldige acrobatiek, humor en excentrieke persoonlijkheid maakt elke rol die zij spelen verrassend en uniek. In Tropicana vertonen zij wederom hun adembenemende schaatsacrobatiek.

In Tropicana - ‘The Passion Tour’draait het om passie: passie voor muziek, dans, schaatsen en de liefde! Tropicana vertelt het verhaal van die liefde door te laten zien dat op tal van momenten in de tijd mensen erdoor in vervoering worden gebracht. Het is swingen geblazen op latin pop, big band ritmes en rock ’n roll. Ook zwijmelt men weg op zwoele ballads waaronder de mooiste nummers van Barry Manilow. Op ‘Copacabana’, ‘I can’t smile without you’ en ‘Mandy’ maken de schaatsers de passie in iedereen wakker! Romantisch ijsdansen, spectaculaire acrobatiek en fantasievolle kostuums maken iedereen verliefd op Tropicana.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
IJsselhallen, Michael Boogerd, Holiday on Ice, Kunstschaatsen

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
IJsselhallen, Michael Boogerd, Holiday on Ice, Kunstschaatsen