Hoge Laarse MudRun tijdens Sportweek

| 13-07-2017

In de Nationale Sportweek is sportpark Het Hoge Laar op vrijdag 15 september voor het eerst de locatie voor de Hoge Laarse MudRun. Een uitdagende familie MudRun, door en langs verschillende hoeken en gaten van het sportpark. De opbrengst van de MudRun gaat naar een goed doel. “Dan is meedoen zeker belangrijker dan winnen. Uniek is het ook, omdat alle verenigingen op Het Hoge Laar samenwerken”, meldt de organisatie.

Samen met de verenigingen HC Zwolle, PEC 1910, THOR, ZRZV, Blue Hawks en Scouting Hopman Klippers Zwolle organiseert Stichting Omnisport Zwolle de Hoge Laarse MudRun. Dit doen zij samen met SportService Zwolle. De start en finish van de MudRun zijn bij HC Zwolle, waar de eerste afstand om 15.30 uur begint. Dan start de kidsrun over 1,5 kilometer, speciaal voor kinderen tussen 6 en 10 jaar. De junioren (10-14 jaar) lopen vanaf 17.00 uur 4,5 kilometer, terwijl de jongeren (14-18 jaar) vanaf 18.00 uur een afstand van 5,75 kilometer gaan lopen. Vanaf 19.00 uur is het de beurt aan de volwassenen, die eveneens een parcours van 5,75 kilometer voor de kiezen krijgen. “De routes en de obstakels van het parcours zijn in overleg en in samenwerking met THOR en Scouting Hopman Klippers Groep vormgegeven. De MudRun loopt onder andere langs PEC 1910, Blue Hawks en het Westerveldse Bos.”

Inschrijven voor de Hoge Laarse MudRun kan vanaf heden en doe je via inschrijven.nl. Op de Facebook-pagina van de Hoge Laarse MudRun zijn de laatste ontwikkelingen te volgen.

SportService Zwolle, PEC 1910, ZRZV, Nationale Sportweek, Survival, THOR Zwolle, Sportpark Het Hoge Laar, HC Zwolle, Zwolse MudRun

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws