Hoekstra: ‘Het is altijd een goede ploeg’

| 22-09-2016

“Go Ahead Kampen heeft vorige week nipt verloren, terwijl er meer in had gezeten. Zij hebben altijd een goede ploeg en ook nu weer. Ze willen tegen ons zeker iets laten zien.” Het zijn de vooruitblikkende woorden van Berkum-trainer Arno Hoekstra, die zaterdag met zijn ploeg op bezoek gaat bij Go Ahead Kampen. De Kampenaren staan na drie wedstrijden op een vierde plaats.

© René Buijsrogge

Berkum ging in de competitie nog geen enkele keer in de fout. Uit bij Vroomshoopse Boys werd er met 1-3 gewonnen en op eigen terrein zette Berkum achtereenvolgens KHC (4-2) en DUNO (3-1) aan de kant. In dat laatste duel lieten de Zwollenaren tegen een vlot combinerende tegenstander een prima indruk achter en mede daardoor is de ploeg nu gedeeld koploper. “Ik ben heel tevreden over hoe we erop staan en hoe we ons ontwikkelen. Dat is mooi om te zien. wij hebben nu drie goede wedstrijden gespeeld en die tegen Go Ahead moet de volgende zijn”, roept Hoekstra, die weet dat de opponent wellicht op revanche uit is. In Zwolle kreeg Go Ahead vorig seizoen namelijk een enorm pak slaag (7-0), waardoor de competitie plots weer spannend werd.

Ook de Kampenaren zijn de nieuwe competitie redelijk begonnen. De eerste twee wedstrijden leverden zes punten op. Op het veld van DOS ’37 werd het 0-2 en een week later ging Vroomshoopse Boys met diezelfde cijfers over de knie. Vorige week beging Go Ahead echter de eerste misstap. Nunspeet was met 2-1 te sterk, waardoor de ploeg afzakte naar een vierde plaats. Het duel tussen Go Ahead Kampen en Berkum start zaterdag om 15.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Luuk Timmer.

VV Berkum, Voetbal, Eerste klasse D, Arno Hoekstra

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws