HFC Storica zoekt naar nieuwe spelers

| 14-04-2016

Voetbalvereniging HFC Storica is dit seizoen in zwaar weer terecht gekomen. Het eerste elftal van de club staat onderaan in de derde klasse C en nederlagen met dubbele cijfers zijn meer regel dan uitzondering. Aankomend seizoen wil de club echter een nieuwe start maken en daarvoor zoekt het spelers. “Wij zoeken spelers die samen HFC Storica nieuw leven in willen blazen”, meldt interim-voorzitter Freddy Jansen.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Degradatie lijkt niet meer te voorkomen en daardoor zakt Storica hoogstwaarschijnlijk af naar de vierde klasse. Daarop is besloten om de blik volledig op de toekomst te richten en te starten met een zoektocht naar nieuwe spelers. “De vereniging wil een streep zetten onder een vervelend seizoen. Doordat enkele spelers de club tussentijds heeft verlaten en aan het eind van het seizoen een leegloop dreigt, wil de club graag een frisse nieuwe start maken”, zegt Jansen. De vereniging aast op spelers met een gezonde portie aan ambitie. “Om te voorkomen dat er het komende seizoen geen volwaardige selectie kan deelnemen aan de competitie, zoekt de club spelers die de uitdaging aan willen gaan. Intern wordt er al druk gewerkt aan reorganisatie van de vereniging.”

Niet alleen zoekt HFC Storica spelers voor de eerste selectie, ook worden er voetballers voor de lagere seniorenteams en de jeugdteams gevraagd. De selectie van de huidige derdeklasser traint op dinsdag- en donderdagavond vanaf 19.30 uur. Belangstellenden kunnen dan komen kijken of contact opnemen met Freddy Jansen. Dit kan door een mailtje te sturen naar hfcstoricano@spmlive.nl of door te bellen naar 06-34122069.

Voetbal, Derde klasse C, HFC Storica

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws