Het Lam blijft langer bij Topvolleybal Zwolle

| 17-04-2018

Jan-Willem het Lam is ook aankomend seizoen speler van Coníche Topvolleybal Zwolle. De 28-jarige middenman tekent een contract voor zijn derde seizoen in Zwolle, waar hij het goed naar zijn zin heeft. “Grotendeels wel, ik heb het hier goed en heb vertrouwen in het concept. En het is een leuke club”, vertelt hij.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Het Lam speelt al twee seizoenen in het shirt van de Zwolse eredivisionist, waarmee hij dit seizoen de kampioenspoule bereikte. De middenman combineert het volleyballen met een volledige baan. “Dat gaat goed. Ik ben sinds twee weken wel geswitcht van baan, waardoor ik meer verantwoordelijkheden heb gekregen. Daardoor wordt het misschien wat pittiger, maar gelukkig trainen we niet overdag”, zegt Het Lam, die zich ook mengt in de ontwikkelingen rond de selectie voor het komende seizoen. “Dat is mooi om te doen. Je bent bezig met een nieuwe start en het is leuk om iets op te zetten.”

Voor het aankomende seizoen is de selectie nog niet op orde, maar er worden wel gesprekken gevoerd. Het Lam hoopt dat zijn ploeg een klein stapje kan zetten. “Sportief zal het ongeveer hetzelfde zijn. Als we de spelers binnenhalen die we willen, dan kunnen we in de kampioenspoule iets meer meedoen. Daarnaast denk ik dat we intern, als organisatie, weer een stap gaan maken. Ik ben blij om daar onderdeel van te blijven.”

Volleybal, Topvolleybal Zwolle, Jan-Willem het Lam

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws