Hester van den Top presenteert SportGala

| 26-10-2014

Hester van den Top presenteert zaterdag 31 januari 2015 de vierde editie van het SportGala Zwolle. De 28-jarige presentatrice van RTV Oost is laaiend enthousiast over de opzet van het SportGala Zwolle. Dit tot groot genoegen van stichting Sportief Zwolle, organisator van het Zwolse sportfeest.

“Het is écht bizar hoe goed Zwolle op hoog niveau presteert, zowel top- als breedtesport. Zwolle mag zich met recht een sportstad noemen”, aldus de goedlachse presentatrice, die afstudeerde aan de hogeschool Windesheim in Zwolle en momenteel werkzaam is als sportverslaggeefster en presentatrice van En Dan Nog Even Dit (EDNED) bij RTV Oost. Hester vindt het een eer om het SportGala Zwolle te mogen presenteren. “Het is prachtig dat de breedtesport ook onderdeel is van het Zwolse sportgala. De categorie ‘Duurzame sportvereniging’ is een mooie aanvulling op de bestaande categorieën. Ik sta al te popelen om het SportGala Zwolle te mogen presenteren. Ik heb er ontzettend veel zin en ik ga direct op jurkenjacht.”

Het thema tijdens het vierde SportGala is ‘Spin your Wheels’. Naast de sportverkiezing is uiteraard ook de ondertekening van het Gouden Sportboek een belangrijk onderdeel. Het aandragen van prestaties loopt parallel aan de Zwolse sportverkiezing. De prijzen worden uitgereikt in de categorieën: Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Sporttalent en Sportcoach. Naast deze hoofdcategorieën kent het SportGala Zwolle vijf publieksprijzen: Sportvrijwilliger, Sportiefste schoolinitiatief, Sportstimuleringsprijs, G-sport initiatief en Duurzame sportvereniging van het jaar 2014. Bij de vijf laatstgenoemde categorieën gaat het om digitale publieksverkiezingen. De sportstimuleringsprijs is dit jaar gericht op een sportevenement in bloei. Iedereen mag personen, teams, verenigingen en/of evenementen aandragen voor de verkiezing via www.sportgalazwolle.nl.

Gouden Sportboek, Sportief Zwolle, SportGala Zwolle, Hester van den Top

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws