Heren HV Zwolle verliezen bij de koploper

| 21-11-2017

De heren van Travelbags/HV Zwolle zijn zondag met 24-18 onderuit gegaan tegen koploper Cabezota. De Zwolse eersteklasser had de nederlaag vooraf al ingecalculeerd en keek uiteindelijk met een tevreden gevoel terug op het duel. Trainer Ruth gaf na de wedstrijd aan, ondanks tegenvallende resultaten, een stijgende lijn te zien. “De mannen zijn trots op wat ze hebben neergezet.”

© Barbara Timmermans

De wedstrijd tussen Cabezota en HV Zwolle ging in het begin redelijk gelijk op. Na de 6-6 van Luuk Broers zorgde een sterk spelende Mohammad Al Krad zelfs voor een 6-8 voorsprong. Lang konden de Zwollenaren daar niet van genieten, want Cabezota zette flink druk en liep voor de rust uit naar een 16-9 voorsprong. Na de rust werd het niet meer spannend, al moest de koploper het nog wel met een mannetje minder doen. Twee opstootjes zorgden er voor dat een speler van Cabezota, na aanmerkingen op de leiding, met rood van het veld moest. Het had geen invloed op het resultaat, want Travelbags/HV Zwolle ging met 24-18 onderuit. Rik Talens was met vijf doelpunten de Zwolse topscorer van de dag.

Makkelijke zege voor dames
De damesformatie van Travelbags/HV Zwolle heeft zondag een eenvoudige zege geboekt op Heino. De thuisploeg speelde als een collectief en Heino had daar geen antwoord op. Bij rust was het 19-10 in het voordeel van Zwolle en aan het einde prijkte er een 40-24 overwinning op het scorebord.

Handbal, HV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws