Heren HV Zwolle maken het Duiven lastig

| 09-01-2018

De herenploeg van Travelbags/HV Zwolle is 2018 zondag begonnen met een nederlaag tegen titelkandidaat Duiven. De Zwollenaren speelden geen onaardige wedstrijd, maar moesten uiteindelijk toch een 20-26 nederlaag slikken. De dames van HV Zwolle wonnen met 17-23 van SDOL en blijven daardoor koploper.

© Jan Burgman Fotografie

De Zwolse dames startten het uitduel bij SDOL niet goed. Vanaf het eerste moment werd de dekking niet goed neergezet en dat resulteerde in een 3-2 achterstand. Na een kwartier werd orde op zaken gesteld, al bleven, mede door fysiek spel, doelpunten schaars. Bij rust was het wel 7-12 in het voordeel van Zwolle. Na rust kreeg SDOL het voor elkaar om de achterstand terug te brengen tot twee doelpunten, maar dichter in de buurt kwam het niet. Zwolle reageerde met een aantal goals en wist de marge weer uit te breiden naar meer dan vijf. Het resulteerde in een 17-23 overwinning.

Stunt blijft uit
De herenformatie van Travelbags/HV Zwolle begon 2018 met een nederlaag. De ploeg ging zondag op bezoek bij nummer twee Duiven en leverde daar een aardige prestatie. Met een ruststand van 11-13 ging het aardig gelijk op en ook in de tweede helft bleef Zwolle in het kielzog van de titelkandidaat. Toch was het niet voldoende voor een goed resultaat, want er werd met 20-26 verloren. “Al met al heeft Zwolle een goede partij geleverd, maar helaas heeft het geen punten opgeleverd. De ploeg ziet zeker vorderingen en groei”, laat de club weten.

Handbal, HV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws