Herben Visscher en WVF gaan niet verder

| 15-12-2017

Voetbalvereniging WVF moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. De Zwolse tweedeklasser en Herben Visscher hebben besloten om na het lopende seizoen uit elkaar te gaan. De coach voelde niet het complete vertrouwen van de technische commissie. “Er was een twijfel. We hebben een gesprek gehad en dat gaf mij onvoldoende basis”, reageert Visscher.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Het gaat goed met WVF en juist daarom is deze beslissing opmerkelijk. Toch heeft de coach vrede met het besluit om na dit seizoen de samenwerking te stoppen. Visscher is dan twee jaar werkzaam geweest bij de ploeg in Westenholte. “Er is een verschil tussen hoe de technische commissie het wil invullen en hoe ik het wel invullen. Het gaat goed met het team, met de staf, maar dit gaf de doorslag. Het is voor WVF beter om naar een trainer op zoek te gaan die wel het volledige vertrouwen heeft”, vertelt Visscher, die eerder trainer was bij onder andere IJVV.

Er gebeurde de afgelopen periode veel bij WVF. Zo werd er onder meer een nieuwe technische commissie geïnstalleerd. “Dan loop je tegen dingen aan en ik denk dat we die samen goed hebben opgelost”, zegt Visscher. “We hebben elkaar op scherp gezet, scherp gehouden, maar nu is het tijd om een nieuwe stap te zetten. Het is voor WVF beter om dat met een nieuwe, frisse trainer te doen. En dat is prima hoor. We gaan zeker niet op een vervelende manier uit elkaar. Het werkt nog steeds goed.”

Voetbal, WVF, Herben Visscher

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws