Herben Visscher blijft trainer van WVF

| 06-01-2017

Herben Visscher is ook aankomend voetbalseizoen trainer van tweedeklasser WVF. De oefenmeester is bezig aan zijn eerste seizoen bij de Zwolse club en de samenwerking verloopt goed. “Er is een goede klik met de spelers en er wordt plezier uitgestraald. Dit geeft het nodige vertrouwen, maar ook verwachtingen voor de tweede seizoenshelft”, vertelt Roy Dusink, lid van de technische commissie.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Visscher was eerder onder andere trainer van IJVV en voelt zich thuis in Zwolle. “Ik heb het enorm naar mijn zin bij WVF. Als de club dan ook tevreden is over mijn functioneren, dan is een contractverlenging een logisch gevolg. WVF is een fijne club om te werken. De randvoorwaarden zijn goed en er is een gezonde ambitie die past bij de vereniging”, zegt de coach, die zich ook rond het team prima op zijn plaats voelt. “Ik werk samen met een goede, hechte staf en een talentvolle, gretige groep. In mijn rol als coach van WVF onder 23 ervaar ik ook de potentie binnen de club. Ik heb dan ook veel zin in om de ingeslagen weg verder vorm te geven en de doorstroming vanuit de jeugdafdeling in de praktijk vorm te geven. We hebben met elkaar nog veel te doen om de ambities waar te maken en daar maak ik heel graag deel van uit.”

Freddy Eikelboom, voorzitter van de technische commissie van WVF, is verheugd met het aanblijven van de hoofdtrainer. “Herben Visscher en zijn assistent Jeroen van Leeuwen zijn een goede tandem, die oog heeft voor talenten. Eigen jeugd krijgt kansen om zich te bewijzen en om zich te ontwikkelen als selectiespeler. We hebben een goede en talentvolle jeugdafdeling. Daarmee kunnen wij ons streven, om zeventig procent van het eerste elftal uit eigen jeugdspelers te laten bestaan, realiseren. Dat is iets om trots op te zijn.”

Voetbal, WVF, Tweede klasse H, Freddy Eikelboom, Herben Visscher

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws