Heb jij de plaatjes van Stam en Ars al?

| 11-02-2011

Heb jij de sticker van Jaap Stam of Sjoerd Ars al? Vanaf maandag kun je bij alle C1000-vestigingen in Zwolle en Hasselt echte FC Zwolle voetbalplaatjes sparen. De actie komt voort uit de samenwerking die de acht vestigingen in oktober 2010 met FC Zwolle zijn aangegaan. Diezelfde samenwerking zorgt er ook voor dat er bij thuisduels van FC Zwolle vierhonderd enthousiaste C1000-klanten in het stadion zitten.

De acht vestigingen starten maandag met een unieke spaarcampagne die tot en met zaterdag 13 maart duurt. Bij de kassa’s van de C1000-vestigingen wordt bij elke tien euro aan boodschappen een zakje met vier voetbalplaatjes uitgedeeld. Met deze plaatjes kan het unieke FC Zwolle plaatjesboek volgeplakt worden. Niet alleen de eerste selectie van FC Zwolle komt aan bod, er is ook ruimte voor de historie van de club. Kortom, met dit album heeft iedereen een echt collectorsitem in zijn bezit.

In het Supporterscafé in het FC Zwolle Stadion vindt er op woensdag 9 maart van 14.00 tot en met 16.00 uur een grote ruilbeurs plaats. Dan kun je jouw plaatjes ruilen en je gehele verzameling compleet maken. Bovendien kun je het plaatjesboek dan opleuken met alle handtekeningen, want de eerste selectie van FC Zwolle is dan ook aanwezig.

FC Zwolle, Jaap Stam, Sjoerd Ars

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws