Hart voor Zwolle organiseert eerste Zomercup

| 14-05-2019

Hart voor Zwolle organiseert op vrijdag 5 juli de eerste Hart voor Zwolle 7x7 Zomercup. Het toernooi wordt gehouden op de velden van Berkum en is een vervolg op de toernooien die in de winter plaatsvonden. De opbrengt gaat volledig naar het goede doel.

© Rainer Fröhlich

De toernooiorganisatie is uiteraard enthousiast over het initiatief. “De afgelopen jaren hebben we een aantal zeer geslaagde winteredities van de Cup mogen organiseren”, vertelt Hart voor Zwolle-medewerker Nathan van Dam. “Maar we zijn eigenlijk uit ons jasje gegroeid. Het aantal teams dat mee wil doen, paste helaas niet meer in het Landstede Sportcentrum. Daarom hebben we besloten om ook een veldtoernooi te organiseren.”

Chris van der Meulen, voetballer van Berkum en ambassadeur van Hart van Zwolle, sluit zich aan bij de woorden van Van Dam. “Zo'n sponsortoernooi is een geweldige kans voor teams om voetbal te combineren met het goede doel. Daarom is het goed dat er nu meer teams mee kunnen doen. VV Berkum stelt haar sportpark daar graag voor beschikbaar”, weet de voetballer, die hoopt dat er veel inschrijvingen volgen. “Gezellig voetballen in de 'zomer-avondzon', afsluiten met een biertje in de hand, en dat ook nog eens voor het goede doel. Ik zou er snel bij zijn." Verdere informatie over de Hart voor Zwolle Zomercup is te vinden op www.hartvoorzwolle.nl.

VV Berkum, Voetbal, Hart voor Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws