Hart voor Zwolle houdt zaalvoetbaltoernooi

| 02-12-2016

Het center court van het Landstede Sportcentrum is op donderdagavond 22 december het decor voor het Hart voor Zwolle zaalvoetbaltoernooi. Het toernooi wordt georganiseerd om kwetsbare Zwollenaren zonder netwerk te helpen, want de volledige opbrengst gaat naar Stichting Hart voor Zwolle. “Voetbal zorgt voor verbinding en dat past goed bij het doel van Hart voor Zwolle”, zegt ambassadeur Chris van der Meulen.

© Matthijs Klaver

De Stichting Hart voor Zwolle verbindt Zwolse jongeren aan stadsgenoten die hulp nodig hebben. Het zaalvoetbaltoernooi helpt daarin mee. “Als Hart voor Zwolle geloven we in verbinding door samen mooie dingen te doen”, vertelt medewerker Nathan van Dam. “Het toernooi biedt bedrijven een bijzondere kans om te netwerken, lekker te voetballen en tegelijk mooie verhalen te horen van onze vrijwilligers.” Ook Van der Meulen sluit zich daarbij aan. “De stichting zorgt ervoor dat kwetsbare mensen weer gezien worden. Het organiseren van dit toernooi is voor mij een mooie manier om voetbal en Hart voor Zwolle bij elkaar te brengen.”

De organisatie van het toernooi hoopt er een jaarlijks evenement van te maken. “'De ambassadeurs helpen ons om er een kwalitatief goed toernooi van te maken. We zijn blij met de expertise van Chris van der Meulen als voetbalman en van Anne de Vos als marketingspecialist. Ook zijn we heel erg blij met de sponsoring van het Landstede Sportcentrum. Door hen kunnen we op een unieke locatie voetballen”, aldus Van Dam. Op 22 december wordt er gestart met een sportbuffet en na afloop is er een bedrijvenborrel. De prijsuitreiking wordt verricht door Art Langeler, oud-trainer van PEC Zwolle. Er is nog plaats voor twee bedrijventeams.

Voetbal, Landstede Sportcentrum, Zaalvoetbal, Hart voor Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws