Hanze Beachvolleybal zoekt volleyballers

| 22-04-2016

Hanze Beachvolleybal is op zoek naar beachvolleyballende Zwollenaren. De club, die komende zomer haar 1-jarig bestaan viert, organiseert twee keer in de week trainingen op Sportpark Marslanden. Op het Zwolse sportpark wordt gespeeld op het zand van het WK Beachvolleybal 2015. “Sportpark Marslanden is komend seizoen onze thuisbasis voor zowel trainingen als toernooien”, meldt de club.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Voor een paar euro per jaar ben je al lid van de vereniging en daar krijg je maximaal twee trainingen per week voor terug. “Je helpt hiermee aan het betalen van goede trainers en tevens zorgen wij dan voor goed materiaal. We hebben een aantal trainers, waardoor we op meerdere niveaus trainingen aan kunnen bieden.” Er kan worden gekozen uit twee verschillende lidmaatschappen. Met het ene lidmaatschap ga je voor twee trainingen in de week, met de ander ben je zeker van één training in de week. Ook is er nog de optie tot het kopen van een strippenkaart, om zo flexibel te kunnen trainen. “Doorgewinterde profs zijn welkom, maar ook geïnteresseerden zonder ervaring.”

De trainingsavonden op Sportpark Marslanden beginnen om 18.00 uur voor de jeugd tussen 12 en 16 jaar met volleybal-ervaring. Rond 19.30 uur starten de volwassenen hun training. Het seizoen van Hanze Beachvolleybal begint op zaterdag 30 april met een twee tegen twee beachvolleybaltoernooi. “Er wordt gespeeld op verschillende niveaus en ook een mix is mogelijk”, zo luidt de aankondiging van de club. Voor meer informatie zie www.beachvolleybalzwolle.com.

Volleybal, Sportpark Marslanden, Beachvolleybal, Hanze Beachvolleybal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws