Hanze Beachvolleybal houdt open toernooi

| 18-06-2015

De Zwolse beachvolleybalvereniging Hanze Beachvolleybal organiseert in de zomer drie keer een open toernooi aan de Agnietenplas, te weten op de zondagen 21 juni, 26 juli en 30 augustus. “Ben je een beginnend volleyballer of speel je eredivisie in de zaal of op het strand. Voor 7,50 euro speel je een hele middag van 12.30 uur tot ongeveer 17.30 uur tegen meerdere teams”, vertelt Niels Ringenaldus.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

“Wij hanteren beachregels, waar alleen in de lagere klasses van afgeweken kan worden. Denk hierbij aan hard contact, niet schermen met service en het blok telt voor één keer spelen. We spelen twee tegen twee op verschillende niveaus en in dames-, mix- en herenpoules”, aldus Ringenaldus, bestuurslid van Hanze Beachvolleybal. De nieuwe sportvereniging is er voor mensen in en om Zwolle. Een aantal enthousiaste sportievelingen is hard bezig deze sport nog populairder te maken. “Met het WK beachvolleybal in Nederland deze zomer is dit het uitgelezen moment.” Om je aan te melden voor een open toernooi mail je naar hanzebeachvolleybalno@spmgmail.com.

“Voor een paar euro per jaar ben je al lid van de vereniging en hiermee help je ons met het aanschaffen van materialen en het betalen van goede trainers”, vertelt Niels Ringenaldus. We bieden twee trainingen in de week, of juist een avond vrij spelen. We hebben meerdere trainers, waardoor we trainingen op verschillende niveaus kunnen aanbieden.” Kijk voor meer informatie op www.beachvolleybalzwolle.com.

Volleybal, Beachvolleybal, Hanze Beachvolleybal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws