Hans van der Beek wint Yelloo Sportfoto

| 03-08-2011

Hans van der Beek is de winnaar geworden van de ‘Yelloo Sportfoto van de Maand’ juli. De accommodatiebeheerder en tevens webredacteur van voetbalvereniging CSV ‘28 maakte de foto op sportpark De Verbinding na afloop van een competitiewedstrijd tussen CSV F14 en DOS Kampen.

"Standaard worden bij de F-jeugd na de wedstrijd altijd penalty's genomen door beide teams. Op de foto zie je mooi de spanning en de beleving op de gezichten van de jonge spelertjes van CSV F14", stelt Hans van der Beek, wiens inzending door Yelloo wordt beloond met een uitvergroting op doek, mooi gespannen in een steigerframe. Aangezien er spelers van CSV op de foto staan en Hans ook nog eens de accommodatiebeheerder is van de club, krijgt de uitvergroting ongetwijfeld een mooi plekje op sportpark De Verbinding in Stadshagen.

Heb jij ook een mooie foto gemaakt van een sportieve activiteit in Zwolle (of omgeving)? Aarzel dan niet om deze in te sturen! Wie weet wordt jouw bijdrage dan wel als winnaar van de maand augustus gekozen. Dus ga snel naar ‘Yelloo Sportfoto van de Maand’ en stuur jouw foto in. Veel succes!

Voetbal, CSV ‘28, Prijsvragen, Yelloo Sportfoto van de Maand

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws