Hans Invernizzi eerste voorzitter BC Zwolle

| 22-03-2013

In de WRZV-hallen is donderdagavond de naam van de nieuwe Zwolse badmintonvereniging onthuld. De badmintonverenigingen BC Aalanden en BC Netwerk gaan vanaf nu gezamenlijk verder onder de naam Badminton Club Zwolle, waarmee er een grotere en stabielere vereniging is ontstaan voor volwassenen.

De feestelijke avond werd, onder muzikale begeleiding van Hans en Anne Invernizzi, geopend door de voorzitters René Rogaar (BC Aalanden) en Mark van Gurp (BC Netwerk). Na de presentatie van de naam, het logo en de bekendmaking van de hoofdsponsor (Wolky) gaven beide heren figuurlijk het stokje over aan de eerste voorzitter van BC Zwolle, te weten Hans Invernizzi. Laatstgenoemde sprak de aanwezigen kort toe, om vervolgens het glas te heffen op de nieuwe badmintonvereniging.

BC Zwolle is een badmintonclub met de identiteit van de oude clubs in zich; sportiviteit en gezelligheid. Met de leden van beide oude verenigingen wordt er zowel recreatief als competitief gespeeld en is er wekelijks een training te volgen. De keuzevrijheid van spel is groot, maar daarnaast ook qua speelavonden en locaties. Op de dinsdag wordt er gespeeld in de WRZV-hallen en op de donderdag zowel in De Bolder als de WRZV-hallen.

Badminton, Badmintonclub Aalanden, BC Netwerk, WRZV-hallen, BC de Zwollenaar

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws