Hans Brandwagt winnaar Yelloo Sportfoto

| 02-01-2012

Hans Brandwagt is de winnaar geworden van de ‘Yelloo Sportfoto van de Maand’ december. Hij maakte zijn winnende foto tijdens een wielerwedstrijd in Omnisport Apeldoorn. “De wielrenster links op de foto is mijn 13-jarige dochter Maaike”, vertelt de trotse vader, die zelf voorzitter is van Hanzerenners Zwolle.

Voor Hans heeft de foto extra waarde, omdat Maaike de wedstrijd in Apeldoorn ook nog wist te winnen. De renster van Hanzerenners Zwolle werd namelijk op alle onderdelen (scratch, puntenkoers en keirin) tweede, waardoor ze in de einduitslag eerste werd met twee punten voorsprong op Marijn van den Berg en vier punten op Rob Gambon. De inzending van Hans Brandwagt wordt door Yelloo beloond met een uitvergroting op doek, mooi gespannen in een steigerframe. Waar het doek precies komt te hangen weet de winnaar nog niet precies. “We gaan op zoek naar een mooi plekje.”

Heb jij ook een mooie foto gemaakt van een sportieve activiteit in Zwolle (of omgeving)? Aarzel dan niet om deze in te sturen! Wie weet wordt jouw bijdrage dan wel als winnaar van de maand januari gekozen. Dus ga snel naar ‘Yelloo Sportfoto van de Maand’ en stuur jouw foto in. Veel succes!

Wielrennen, Hanzerenners Zwolle, Maaike Brandwagt, Prijsvragen, Yelloo Sportfoto van de Maand

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws