Handbalheren SV Tyfoon lopen titel mis

| 18-03-2012

Het herenteam van SV Tyfoon is er zondag niet in geslaagd om het cruciale duel tegen concurrent Swift 4 uit Arnhem te winnen. In sporthal De Marke in Hattem ging Tyfoon met 25-29 ten onder en dus konden de Arnhemmers feest vieren. Voorafgaand aan de strijd om het kampioenschap in de derde klasse B speelden de damesploegen van Tyfoon en SV Zwolle tegen elkaar. En deze derby werd opnieuw eenvoudig gewonnen door SV Zwolle: 9-20.

Ondanks de druk speelden de Tyfoon-mannen een goede wedstrijd. De confrontatie tussen Tyfoon en het vierde team van Swift werd dan ook heel boeiend en een duel van een hoog niveau. De spelers en het publiek genoten zichtbaar van een lekkere pot handbal. Beide teams lieten nogmaals zien er met kop en schouders bovenuit te steken in de derde klasse B. De gasten uit Arnhem, met twee smaakmakers in de gelederen, kwamen al snel in de wedstrijd op voorsprong en gek genoeg leek dit eerste doelpunt doorslaggevend. Het verschil bleef namelijk constant één of twee doelpunten. De ruststand was dan ook 12-14.

Na de rust leken de mannen van Tyfoon telkens terug te komen, maar met minimaal verschil bleven de Arnhemmers op voorsprong. In de laatste minuut liep Swift zelfs uit naar 25-29. Na afloop was de teleurstelling bij Tyfoon uiteraard groot, terwijl de spelers van Swift meteen begonnen met het vieren van het kampioenschap.

Handbal, SV Tyfoon, SV Zwolle Handbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws