Grote spinningmarathon op Grote Kerkplein

| 30-03-2012

Stichting Bike-4Life organiseert zaterdag 12 mei in samenwerking met Achmea Health Center Zwolle een spinningmarathon op het Grote Kerkplein in Zwolle. Onder het motto ‘iedereen verdient een morgen’ wordt dan zoveel mogelijk geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding. Teams en individuen kunnen zich inschrijven om mee te spinnen in de strijd tegen kanker.

Martin Elsendoorn, initiator van de spinningmarathon, is oprichter van Bike-4Life. Het plan voor de marathon werd geboren uit het enthousiasme om zoveel mogelijk geld binnen te fietsen voor KWF. Het eerste initiatief bestaat uit een individuele fietstocht van Zwolle naar Kharkiv in Oekraïne. Martin gaat zelf ruim 2.400 kilometer fietsen in aanloop naar het EK voetbal, waar hij op tijd hoopt aan te komen voor de eerste wedstrijd van Oranje. Door de fietskilometers te laten sponsoren wil Martin een mooi bedrag overhandigen aan KWF.

De spinningmarathon is een tweede initiatief om geld in te zamelen. Met opzwepende muziek en professionele instructeurs spannen de deelnemers zich op 12 mei tussen 10.00 en 20.00 uur in op één van de vele spinningbikes op het Grote Kerkplein. Ook de ambassadeurs van Bike-4Life zijn aanwezig, waaronder burgemeester Henk Jan Meijer. Het programma wordt die dag aangevuld met muziek van diverse artiesten. Een evenement voor jong en oud. Deelnemers kunnen zich individueel of als team inschrijven op www.bike-4life.nl.

Fietsen, Burgemeester Henk Jan Meijer, KWF Kankerbestrijding, Stichting Bike-4Life, Martin Elsendoorn

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws