Groot kickboksevent in het Sportcentrum

| 02-09-2017

Enfusion, Nederlands grootste organisator van kickboksevents, organiseert op zaterdag 16 september een event in het Landstede Sportcentrum. Het center court van het Theater van de Sport wordt dan omgebouwd tot een arena, waar vele topvechters uit binnen- en buitenland in actie komen. “Het publiek wordt meegenomen in een boordevolle show”, meldt de organiserende partij.

Er is actie, een vleugje entertainment en dit alles krijgt ondersteuning van een licht- en geluidshow. In Zwolle start een nieuw Enfusion League-toernooi in de gewichtsklasse onder 85 kilogram. Enfusion heeft een selectie gemaakt van de beste vechters in deze gewichtsklasse, zoals de vechter Ibrahim ‘The Beast’ El Boustati. De kampioen in twee verschillende Enfusion-klassen staat bekend om zijn knock-outs en wordt dan ook gezien als de grote favoriet. “Het publiek wordt ook nog verwend met een Enfusion-titelpartij. De meervoudig IFMA-kampioene Niahm Kinehan uit Engeland neemt het in deze titelstrijd op tegen de Nederlandse Orinta van der Zee. Het wordt een harde strijd, want beide vechters willen die felbegeerde -61 kilogram wereldtitel zeker mee naar huis nemen.”

Het hoogtepunt van de dag is de ‘SuperFight of the Night’, de rematch tussen Brahim Kallah en Anouar Lahmaj. Kallah vervangt zijn broer Aziz, die zich wegens privé-omstandigheden heeft afgemeld. De eerdere partij op een ander event was een prooi voor Kallah, waardoor Lahmaj hoe dan ook iets recht heeft te zetten. Voor meer informatie zie de site van Enfusion.

Landstede Sportcentrum, Kickboksen, Vechtsporten

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws