GRASweek strijkt neer op De Pelikaan

| 19-08-2011

Eerstejaars HBO- en WO-studenten die komend jaar in Zwolle komen studeren kunnen dinsdag 23 augustus, als onderdeel van de GRASweek, gratis deelnemen aan diverse clinics op sportpark De Pelikaan in Zwolle. De stichting Samenwerkende Sportclubs De Pelikaan heeft net als verleden jaar met een aantal sportverenigingen in Zwolle een breed sportief kennismakingsaanbod neergelegd voor de nieuwe studenten in de stad.

© Annet van Raalten

De studenten kunnen dinsdagmiddag van 14.30 tot 16.00 uur vrijblijvend kennis maken met voetbal, tennis, hockey, beachvolleybal, ultimate frisbee, speedbadminton, cricket, rugby, paardrijden, klootschieten en lacrosse. In het reguliere seizoen worden cricket en rugby in Zwolle eigenlijk alleen gespeeld op sportpark De Marslanden, maar op verzoek verzorgen Rugby Club Zwolle en Cricket Club Zwolle speciaal voor de GRASweek graag een clinic op sportpark De Pelikaan aan de Haersterveerweg.

De organisatie van de GRASweek, de algemene introductieweek voor eerstejaars HBO- en WO-studenten in Zwolle, ziet het als haar taak de studenten kennis te laten maken met de vele facetten van de stad Zwolle. Een sportlocatie zoals De Pelikaan met een breed sportaanbod past perfect in het programma. GRAS staat voor ‘Gezamenlijk Ruiken Aan Studeren’ en is een initiatief van Hogeschool Windesheim, de Katholieke Pabo Zwolle, de Gereformeerde Hogeschool, ArtEZ en de gemeente Zwolle. De GRASweek strijkt dit jaar voor het tweede achtereenvolgende jaar een dagdeel neer op sportpark De Pelikaan.

Volleybal, Voetbal, Rugby Club Zwolle, Rugby, Tennis, Paardensport, Hockey, Sportpark De Pelikaan, Cricket, Cricket Club Zwolle, Beachvolleybal, Lacrosse, Ultimate frisbee

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws