‘GPS wedstrijdloop’ nieuw Zwols initiatief

| 28-01-2012

De ‘GPS wedstrijdloop’ is een nieuwe hardloopwedstrijd in Zwolle en omgeving. Het gaat hier niet om een ‘gewone’ hardloopwedstrijd, want je loopt met een horloge dat je prestatie vastlegt via satellietnavigatie (GPS). Dit GPS-horloge navigeert je over verharde en onverharde wegen rondom Zwolle.

Hardlopers kunnen het hele jaar door de wedstrijd lopen op een zelf gekozen moment. Je maakt een keuze uit vier routes: 5, 10, 15 of 20 kilometer en loopt op de dag dat het jou uitkomt. Afwisseling is bij de GPS wedstrijdloop gecreëerd doordat er kleinere bospaden, dijken en plattelandspaden in de routes zijn opgenomen. Na het lopen van één van de routes komt je loopprestatie op www.gpswedstrijdloop.nl in een ranglijst met andere lopers van diezelfde afstand. Zo kun je je meten met andere lopers of met jezelf door meerdere keren mee te doen.

De GPS wedstrijdloop brengt het lopen in de natuur rondom Zwolle en het neerzetten van een sportieve prestatie dichter bij elkaar. De kosten van deelname en gebruik van het horloge bedragen 2 euro. Je kunt je inschrijven bij VVV Zwolle. Dit is tevens het uitgiftepunt van de routebeschrijving en het horloge van de GPS wedstrijdloop. Kijk voor meer info op www.gpswedstrijdloop.nl.

Atletiek, Hardlopen, VVV Zwolle, GPS wedstrijdloop

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws