Goed resultaat voor Deltion Rallyteam

| 11-07-2012

Het Deltion Rallyteam heeft afgelopen weekend goed gepresteerd. Het Zwolse team verscheen met twee auto’s aan de start van de Exotic Green Rally en met één auto aan de start van de R Sports-Cars Shortrally. Beide rally’s vonden plaats in en nabij Etten-Leur. Kevin Kooijman en Hans van Goor werden voor de derde keer op rij eerste in de Nissan 350Z Challenge. KNAF Talent First rijder Leo van der Eijk en navigator Fred Boer wonnen in de A5-klasse en Eric Bolhaar en Gert Kamphuis werden vierde in de A8-klasse.

Kevin Kooijman en Hans van Goor kwamen zoals gebruikelijk met de Nissan 350Z van het Deltion Rallyteam uit in de C8-klasse en de Nissan 350Z Challenge. Van Goor: “We hadden ons voorgenomen om gelijk een goede voorsprong op te bouwen. In de middag hebben we op sommige proeven wat tijd verloren omdat wij op slicks banden reden, terwijl het begon te regenen.” Ondanks het wisselvallige weer, besloten studenten van de Deltion Autosportklas voor de laatste drie proeven om andere banden te monteren. Van Goor: “Vanaf dat moment wisten we onze voorsprong verder uit te breiden en ging het super!” Kooijman en Van Goor zijn uiteindelijk dertiende in het eindklassement geëindigd.

KNAF Talent First rijder Leo van der Eijk en navigator Fred Boer namen voor het eerst plaats in de Chevrolet Kalos van het Deltion Rallyteam. De heren gingen net als Kooijman en Van Goor voortvarend van start. Boer: “We haalden al snel de deelnemer in die voor ons was gestart en zijn uiteindelijk eerste in de A5-klasse geworden en twaalfde algemeen. Dankzij de studenten uit de Deltion Autosportklas hebben we een resultaat neergezet om trots op te zijn!”

Deltion Rallyteam, Rally, Autosport

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws