Gehavend Squash Zwolle wint opnieuw

| 14-10-2010

Een gehavend herenteam van Squash Zwolle heeft woensdagavond ook haar tweede competitieduel in de eredivisie met een overwinning afgesloten. In Squash & Cardiofit Centrum Zwolle was de Zwolse formatie met 9-4 te sterk voor de eredivisieploeg uit Maastricht.

Door de nodige blessures was Zwolle genoodzaakt om Dagmar Vermeulen van de (vrije) vrouwenploeg in te zetten. Dagmar haalde in haar partij alles uit de kast, maar was gewoonweg niet opgewassen tegen Rick Penders: 5-11, 7-11 en 2-11. Ondanks de nederlaag van Dagmar kwam de overwinning van Squash Zwolle geen moment in gevaar. Kashif Shuja en Lucas Buit hadden namelijk weinig moeite met respectievelijk Dylan Bennett en Sam van Brusselen.

“Lucas speelde hartstikke goed”, vertelt Niels Boek, teambegeleider van Squash Zwolle. “Hij liet de Belg Sam van Brusselen alle kanten op lopen. Van links naar rechts.” De ervaren speler van Zwolle won dan ook zeer overtuigend met 11-7, 11-3 en 11-3. Niet veel moeilijker had de Nieuw-Zeelander Kashif Shuja het in zijn partij. De nummer 62 van de wereld gaf tegen de Nedelandse topper Dylan Bennett (nummer 70 van de wereld) één game prijs, maar was verder oppermachtig: 11-3, 8-11, 11-2 en 11-4.

Squash Zwolle, Squash, Lucas Buit, Kashif Shuja

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws