Geen landstitels voor HTC Beachsoccer

| 29-07-2018

HTC Beachsoccer heeft geen landstitels overgehouden aan het finaleweekend in Scheveningen. Op zaterdag verloren de dames de halve finale tegen DTS Ede, terwijl de heren een dag later niet waren opgewassen tegen BS Egmond. Het werd liefst 7-1, waarmee het seizoen tot een einde kwam.

De heren kwamen in de eerste periode nog enigszins mee met de opponent en zagen dat Roy Supér voor een 2-1 tussenstand zorgde. In de daaropvolgende periodes was het echter snel gedaan en liep Egmond uit naar een duidelijke 7-1 overwinning. “Een kleine deceptie, we zijn afgetroefd”, concludeert trainer Folkher Langejans. “We hadden weinig in te brengen, Egmond stak er een stukje bovenuit. Wat dat betreft is het ook wel makkelijk om je er bij neer te leggen. Het was een tekortkoming van ons, maar ook de kracht van Egmond. Het zou me niet verbazen als zij weer kampioen worden.”

Zo eindigde HTC het seizoen met een nederlaag, maar toch kijkt Langejans met een positief gevoel terug op deze jaargang. “We spelen ieder jaar om in de eredivisie te blijven en dat is gebeurd. Als je dan bij de eerste vier staat, wil je altijd meer, maar dat is helaas niet gelukt. Al met al was het een prima seizoen en ik ben trots dat we er weer bij stonden.”

Beachsoccer, HTC Beachsoccer Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws