G-voetballers HTC zoeken nieuwe trainer

| 23-07-2015

Het G-voetbalteam van voetbalvereniging HTC zoekt per direct een nieuwe trainer. De huidige begeleiding valt door uiteenlopende redenen uit elkaar, waardoor de zestien spelers op zoek zijn naar opvolging. “De groep bestaat uit volwassen mannen en vrouwen, die elk om een eigen reden niet kunnen deelnemen aan het reguliere seniorenvoetbal”, meldt de club.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Het G-team van HTC is sinds vier jaar onderdeel van de competitie van de KNVB, waarin het speelt tegen ploegen uit de regio Zwolle-Deventer. De wedstrijden duren twee keer een half uur en daarin speelt men acht tegen acht. “Plezier staat voorop. Daardoor kan het soms gebeuren dat we met minder spelers spelen, bijvoorbeeld als de tegenstander niet zo goed is. En heel soms spelen wij met een aantal spelers meer.” De huidige trainers van het team kunnen om verschillende redenen niet door. Assistent-trainer Michael kan tijdens trainingen nog wel ondersteunen. “Maar op zaterdag zijn zij niet meer in staat om het team te begeleiden. Daardoor zijn we dus gedwongen om op zoek te gaan naar een nieuwe trainer.”

De nieuwe trainer moet voldoen aan een aantal competenties. De ploeg vraagt een trainer die over voetbalkennis beschikt, maar daarnaast ook ervaring heeft in de omgang met de doelgroep. “Het is ook mooi meegenomen wanneer de nieuwe trainer goed is in organiseren en communiceren en dat hij rustig blijft in stressvolle situaties.” De trainingen starten medio augustus. Sollicitanten worden eerst uitgenodigd voor een gesprek en er wordt ook gevraagd naar een verklaring omtrent goed gedrag. Geïnteresseerden kunnen contact zoeken met voorzitter Rob van Dijk (voorzitterno@spmsvhtc.nl) of Jan Hasselt, bestuurslid voetbaltechnische zaken.

Voetbal, HTC, G-voetbal, G-sporten

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws