Frisse start van De Sportieve Ondernemer

| 27-11-2010

Twinfit, een initiatief van TwinsAllround, organiseert op vrijdag 10 en dinsdag 14 december open dagen bij Hippisch Centrum de Haerst. Ondernemers kunnen dan kennismaken met de nieuwe netwerkgroepen van ‘De Sportieve Ondernemer’, waarbij sportief zijn en netwerken het doel zijn. Twinfit is een bedrijfsonderdeel van TwinsAllround van de zussen Nanja en Rianne Schorel. Zij starten in Zwolle met De Sportieve Ondenemer en bedrijfssport.

De Sportieve Ondernemer is een zakelijke en professionele netwerkorganisatie waarbij slechts één onderneming uit elke sector of beroep zich kan aansluiten. De netwerkgroep brengt organisaties in contact met andere bedrijven en creëert op sportieve wijze zakelijke kansen. Door een maatwerk trainingsprogramma voelen ondernemers zich fysiek en mentaal fitter om elke dag weer fit te kunnen ondernemen. Op vrijdag 10 en dinsdag 14 december kunnen de ondernemers bij de Haerst kennismaken met de netwerkgroepen Hippische Sport en Bootcamp. Om 07.30 uur start de open dag met een sportactiviteit en afsluitend is er een ontbijt.

Naast de netwerkgroepen biedt Twinfit ook bedrijfssport aan. Collega’s kunnen sporten onder professionele begeleiding op een locatie en tijdstip die zowel werknemers als werkgevers past. Er is bijvoorbeeld keuze uit tennis, hockey, voetbal, paardrijden, hardlopen, free running, kanoën, golf, bootcamp, beachsport, mountainbike en nordic walking. Twinfit begeleidt elk sportprogramma van begin tot einde, bijvoorbeeld in een workshop of clinic. Ook kan Twinfit met een bedrijf trainen voor een sportief evenement. Een leuke uitdaging voor zowel werkgevers als werknemers.

Voor meer informatie over De Sportieve Ondernemer of bedrijfssport van de zusjes Schorel kijk je op www.twinfit.nl. Ondernemers kunnen zich daar ook aanmelden voor één van de twee open dagen van De Sportieve Ondernemer.

Twinfit, TwinsAllround, Nanja Schorel, Rianne Schorel, De Sportieve Ondernemer

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws