Freddy Smit blijft verbonden aan WVF

| 03-12-2014

WVF en trainer Freddy Smit blijven nog een jaar langer aan elkaar verbonden. De rode lantaarndrager in de hoofdklasse C wordt dit seizoen veelvuldig getroffen door blessureleed, maar de club is tevreden met de inbreng van Smit. “Wij denken dat Freddy met zijn vakmanschap, enthousiasme en gedrevenheid ons ook volgend seizoen kan ondersteunen”, meldt Freddy Eikelboom, voorzitter van de technische commissie.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

De oefenmeester was eerder al trainer van onder andere Hatto Heim, WHC en ASC ’62, waarna hij in het seizoen 2013-2014 bij WVF kwam. In zijn eerste seizoen bewerkstelligde hij de verbazingwekkende promotie naar de hoofdklasse, waarin WVF tot op heden nog altijd geen zege heeft geboekt. Toch is het contract van de trainer verlengd. “We kijken met plezier terug op de prestaties van vorig seizoen, met uiteindelijk de promotie naar de hoofdklasse. Ook zien we nog altijd progressie in de ontwikkeling van het team en de spelers als individu”, meldt Eikelboom, die duidelijk maakt dat WVF vooral naar de lange termijn kijkt. “WVF gaat niet voor het resultaat op korte termijn, maar voor een sterke en gedegen ontwikkeling van onze club in de nabije toekomst.”

Freddy Smit is zelf ook zeer content met zijn contractverlenging, waardoor hij volgend seizoen voor het derde jaar de scepter zwaait bij WVF. “De samenwerking met de spelers, collega-trainers en de technische commissie is zeer goed. De club heeft een duidelijke visie en ik blijf daar graag een actieve rol in spelen. De contractverlenging is het bewijs dat deze vereniging niet alleen de stand in de competitie als leidraad gebruikt.”

Voetbal, Freddy Smit, WVF, Hoofdklasse C, Freddy Eikelboom

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws