Fox Sports Voetbaldag bij Be Quick ’28

| 15-02-2018

Voetbalvereniging Be Quick ’28 is aankomende woensdag gastheer voor de Fox Sports Voetbaldag. Op het sportpark van de vereniging worden verschillende clinics gegeven, die onder andere worden gegeven door Hans Kraaij junior. “Iedereen is welkom. Jong, oud, man, vrouw, lid of vrijwilliger”, laat de club weten.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Be Quick JO11-5 deed mee aan een actie van FOX Sports, stuurde de winnende foto/video in en daarmee won het team een voetbaldag voor de hele vereniging. Vanaf 14.30 uur vinden er verschillende clinics plaats. Zo kunnen de deelnemers onder meer de meeste punten maken op het FOX Sports Gatendoel, de snelste tijd neerzetten bij de FOX Sports Dribble of hun kennis testen bij de FOX Sports Quiz. Het hele programma staat onder leiding van Hans Kraaij junior, voetbaltrainer bij FC Lienden en verslaggever bij de voetbalzender.

Meedoen aan de FOX Sports Voetbaldag is gratis en voor iedereen. Aanmelden kan door te mailen naar foxclinicno@spmbequick28.nl, onder vermelding van naam, leeftijd en de clinics waar je aan mee wil doen.

Voetbal, Be Quick ’28

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws