Finaledag van PEC Zwolle Street League

| 18-06-2014

De jongeren van de PEC Zwolle Street League kijken met spanning uit naar de laatste speeldag van het seizoen 2013-2014. Bij de Stokmeesterlaan langs het Gerenpad in Zwolle-Zuid heeft vrijdag 20 juni de finaleronde plaats. Met de finalewedstrijden op één locatie zorgen de supporters ongetwijfeld voor een geweldige sfeer rondom het veld in Zwolle-Zuid.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Niet alleen op het veld, maar ook er naast leveren de jongeren het gehele seizoen al een felle strijd om het kampioenschap. Door wedstrijden te winnen en met Fair-Play, hebben ze ‘Like en Dislike’ punten kunnen verdienen voor het algemeen klassement. Minstens zo belangrijk waren de extra Likes, te behalen door het uitvoeren van buurtbijdragen en het bijwonen van de thema-avonden. Deze punten samen zorgen voor de totaalscore in het klassement. Het is een spannende en interessante strijd om de titel, want ook op de laatste speeldag kunnen de teams nog Likes verdienen.

Tijdens de finale dag worden diverse leuke prijzen uitgereikt aan de deelnemers. De origineelste buurtbijdrage krijgt bijvoorbeeld een clinic aangeboden, verzorgd door twee PEC Zwolle-iconen. Wie dit zijn blijft nog even geheim. Ook het team met de meeste aantal behaalde Likes uit de buurtbijdragen wint een prijs. En het kampioensteam van het eerste volledige seizoen van PEC Zwolle Street League gaat naar de openingswedstrijd van PEC Zwolle en loopt dan een ereronde in het stadion! De finaledag start met de loting en het eerste fluitsignaal klinkt om 17.00 uur, waarna alle teams in actie komen tot 19.30 uur. Om 19.45 uur is de winnaar van de PEC Zwolle Street League seizoen 2013-2014 bekend.

Voetbal, PEC Zwolle Street League

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws